Notiks "Pullman Junior Teams" komandu turnīrs jauniešiem

27.09.2023

Sestdien, 21.oktobrī, viesnīcā "Pullman Riga Old Town" notiks "Pullman Junior Teams" turnīrs jauniešiem. Šahisti spēlēs komandās 4x4, gluži kā Pasaules šaha olimpiādē vai pašmāju Cerību kausā.

Komandas var pieteikt savus sastāvus, ievērojot šādus nosacījumus: komandā jābūt vismaz četriem šahistiem ne vecākiem kā U16 (2007. dzimšanas gads un jaunāki). Ja komanda vēlas, var pieteikt 1 rezervistu.

Labākās komandas tiks noteiktas, izspēlējot turnīru 9 kārtās pēc Šveices sistēmas. Komandu vietas tiks noteiktas pēc mača punktiem – uzvarēt maču būs pats svarīgākais. Individuālās uzvaras būs kā papildus rādītājs. Laika kontrole uz vienu partiju būs 10+5. Dalības maksa vienai komandai ir 80 eiro. Detalizētu informāciju, kā vienmēr, var atrast turnīra nolikumā.

Bērniem un jauniešiem, kuriem nav sava trenera, un kuri nevar izveidot savu komandu, turnīram var pieteikties individuāli – organizatori izveidos jums komandu! Gan pieteikt komandu, gan pieteikties individuāli var, rakstot uz alberts.cimins@inbox.lv

"Pullman Junior Teams" tiek rīkots ar mērķi palīdzēt jaunajiem šahistiem gūt pieredzi, spēlējot šaha komandā. Pateicoties atbalstītājiem, komandām, kuras uz Rīgas turnīru dodas no attālākām Latvijas vietām, ir iespēja pieteikties pie organizatoriem pēc atbalsta. To var izdarīt, rakstot uz andris.tihomirovs@gmail.com vai zvanot 25675377 (Andris).

Andris Tihomirovs