Madonas novads pret FM Andri Starostītu

26.07.2022

Sestdien, 30.jūlijā notiks Madonas novada atklātais šaha turnīrs, kas paralēli būs arī Rūdolfa Kalniņa memoriāls. Vienas dienas turnīrs tiek organizēts spēlētājiem, kas sasnieguši 16 gadu vecumu. Norises vieta izvēlēta Meža iela 2, Lazdona, Madonas novads. Sākums pulksten 11, reģistrācija no 10.

Organizatori aicina spēlētājus joprojām pieteikties, taču palikušas mazāk par 10 no 30 pieejamajām dalībnieku vietām. Pietiekšanās iespējama līdz 29.jūlija pulksten 23.59. Spēlēts tiks ātrais šahs ar apdomas laiku 8 minūtes katram plus 4 sekundes par gājienu, sākot no pirmā un plānots izspēlēt 8 kārtas.

Plašāka informācija par turnīru un aktuālais nolikums ir ievietots "Šaha kluba 64" sociālo tīklu Facebook.com lapā: https://fb.me/e/1UEZsBMNq

Šaha turnīru atbalsta Madonas novada pašvaldība, Lazdonas pagasta pārvalde un Latvijas Šaha federācija. Turnīru organizē biedrība "Melnais Piens" un "Šaha klubs 64".

Kā īpašu notikumu jāpiemin speciālo tiešsaistes video partiju starp Madonas novada atklātā šaha turnīra 2022 uzvarētāju un FIDE meistaru Andri Starostītu, kas ir piekritis iesaistīties "Šaha kluba 64" organizētajā notikumā un popularizēt šaha spēli Madonas novadā un Latvijā. Visa partija tiks translēta tiešsaistē "Šaha kluba 64" sociālo tīklu Facebook.com lapā no pulksten 17 līdz 18.

Vairāk informācijas un video tiešsaistes video interneta saite: https://fb.me/e/1GXuMBYzr