Rīgas Vasaras šaha festivāla sākums pārcelts uz 15.jūniju

14.05.2020
Foto no traveloka.com

Pirmais Rīgas Vasaras šaha festivāls, kas iepriekš bija bija paredzēts no 1. līdz 7.jūnijam, tagad pārcelts uz 15.–21.jūniju, jo Latvijā līdz 9.jūnijam joprojām ir spēkā ārkārtas stāvoklis un, saskaņā ar tā prasībām, klātienes šahu spēlēt vēl nedrīkst.

Kā informēja turnīra iniciatore un organizatore Jana Jazdanova, datums ir vienīgā izmaiņa, kas skars šo turnīru. Pārējais viss paliek spēkā. Norises vieta ir "Tallink Hotel Riga", Elizabetes ielā 24, Rīgā, bet balvu fonds ir 2110 eiro, no kuriem klasiskā deviņu kārtu turnīra uzvarētājs saņems 400 eiro. Noslēdzēšajā dienā vēl paredzēts blics.

Atgādināsim, ka dalības maksa, atkarībā no reitinga, ir no 20 līdz 40 eiro. GM, WGM, IM un WIM un šahisti ar reitingu virs 2400 no tās ir atbrīvoti.

Jaunais pieteikšanās beigu termiņš ir 12.jūnijs pulksten 17. Pieteikties ir iespējams pie turnīra galvenā tiesneša Alberta Cimiņa pa e-pastu: alberts.cimins@inbox.lv, vai tālruni 28804664. Šahistiem, kuri pieteiksies pēc norādītā datuma, dalības maksa tiks palielināta par 10 eiro.

Detalizēta informācija redzama nolikumā, bet pašreizējais dalībnieku sastāvs pieejams vietnē chess-results.com.