Piektdien sāksies "Šaha rudens Ķekavas novadā"

31.10.2021

Piektdien, 5.novembrī, sāksies turnīrs "Šaha rudens Ķekavas novadā", kas paredzēts četros posmos četras novembra piektdienas pēc kārtas. Spēlēšana notiks interneta šaha platformā Lichess.org. Sākums pulksten 18.

Sacensības organizē Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras Baložu pilsētas sporta iniciatīvu centrs. Galvenais tiesnesis ir Verners Putka.

Katrs posms notiek pēc Šveices sistēmas 7 kārtās. Apdomas laiks dalībniekam ir 7 minūtes + 4 sekundes par gājienu. Kopvērtējumu aprēķina pēc 3 posmu labākajiem rezultātiem.

Turnīrā "Šaha rudens Ķekavas novadā" var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs un uzaicinātie viesi. Sacensībās noteikta iepriekšējā pieteikšanās mājaslapā http://sports.kekava.lv līdz 3.novembrim, norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, adresi, telefonu vai e-pasta adresi, lichess vārdu, kā arī pievienojoties lichess.org komandai – Kekavas novada sahs.

Tiks apbalvoti 1. – 3. vietas ieguvēji kopvērtējumā katrā grupā, kā arī labākā jauniete (2003. dz.g. un jaunāka) un labākais jaunietis (2003. dz.g. un jaunāks). Atsevišķi tiks apbalvots arī kopvērtējumā labākais sportists no Ķekavas novada katrā grupā.

Detalizēta informācija par turnīru pieejama nolikumā.