Rīga notiks FIDE treneru seminārs. Vietējiem dalībniekiem īpašie nosacījumi

22.09.2021

Latvijas Šaha federācija ar prieku paziņo, ka FIDE un chess.com rīkoto "Grand Swiss" turnīru, kas jau faktiski pārtapis par pilnvērtīgu šaha festivālu, pasākumu programmu papildinājis FIDE organizētais seminārs šaha treneriem.

Tā norise ir paredzēta šā gada 29. – 31.oktobrī Rīgā, viesnīcā “AC Hotel by Marriott” (Dzirnavu iela 33), pasaulslaveno lielmeistaru un treneru Artūra Jusupova (Vācija) un Ivana Sokolova (Nīderlande) vadībā. Semināra darba valoda ir angļu.

Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju, organizatori ir apņēmības pilni padarīt semināru pieejamāku pēc iespējas lielākai auditorijai, nodrošinot iespēju piedalīties seminārā gan klātienē, gan tiešsaistē, izmantojot Zoom platformu Semināru klātienē varēs apmeklēt tikai dalībnieki ar sadarbspējīgu vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikātu.

Dalības maksa seminārā ir 200 EUR (dalība seminārā + eksāmens) vai 150 EUR (dalība seminārā bez eksāmena), savukārt dalībniekiem no Baltijas valstīm organizatori piedāvā īpaši draudzīgas cenas – 100 EUR (ar eksāmenu) vai 50 EUR (bez eksāmena). Eksāmena kārtošana nepieciešama kāda no FIDE treneru titula iegūšanai.

Jāatzīmē, ka, lai gan seminārs primāri ir domāts treneriem, dalība tajā kļūs par vērtīgu pieredzi jebkuram šaha spēles cienītājam.

Semināra darba programma ir šāda:

Semināra nolikums

Lai reģistrētos semināram nepieciešams aizpildīt anketu un nosūtīt to uz e-pastu trainers@fide.com. Lūgums pievērst uzmanību, ka anketā sniegtā informācija ir daļa no trenera akreditācijas procesa, kura sastāda 80% no kopējā vērtējuma.

Dalības maksas apmaksa jāveic uz šādiem rekvizītiem:
Nosaukums. Federation Internationale Des Echecs
Adrese. Av. Diagonal, 621-629   08028 – Barcelona
Banka. CaixaBank S.A
Konta numurs. ES32 2100 0555 31 0700285124
SWIFT. CAIXESBBXXX

Maksājuma mērķi jānorāda šāda informācija: FIDE Trainer seminar Riga Oct 2021, federācija, vārds, uzvārds.

Semināra koordinators no Latvijas Šaha federācijas puses ir Toms Kalniņš (+371 29967610, kalnins.a.t@gmail.com).