TVNET aicina piedalīties KLIK šaha divcīņā

21.01.2021
Foto no tvnet.lv

Noslēdzoties otrajai TVNET šaha sezonai un raidījumiem "Šahs un mats! Ar Miķeli Vingri", TVNET izsludina pirmo KLIK šaha divcīņas turnīru, kurā ir aicināti piedalīties gan profesionāļi, gan amatieri. Balvu fonds – 455 eiro.

Vai tu esi tas cilvēks, kurš draugu ballītē pamanot šaha komplektu priecīgi sasit plaukstas un sāk meklēt pretinieku? Varbūt noskatījies seriālu "Dāmas gambīts" un pavisam nesen nolēmi, ka laiks iemācīties spēlēt šahu? Vai arī jau ilgstoši esi šaha cienītājs, kurš regulāri piedalās turnīros?

Izaicini sevi un piedalies turnīrā "Klik divcīņa šahā"!

Cik daudzi no cilvēkiem, ko pazīsti, var teikt: "Esmu cīkstējies ar Latvijas čempionu"? Neatkarīgi no tā, profesionālis vai iesācējs – pilnīgi iespējams, ka pirmajā turnīra kārtā tieši tu varēsi izaicināt uz dueli Latvijas čempionu šahā. It kā ar to vēl nebūtu gana – būs arī naudas balvas.

Janvāra pēdējās divās dienās Lichess.org platformā tiks izspēlēti divi šaha turnīri - ātrā šaha (rapids) turnīrs ar laika kontroli 7+5 notiks 30.janvārī pulksten 18.00, bet ātrspēles (blics) turnīrs ar laika kontroli 3+2 notiks 31.janvārī pulksten 18:00. Divcīņā piedalīties un par naudas balvām cīnīties ir aicināti gan Latvijas šaha profesionāļi, gan amatieri.

Klik un mats! Sīkāka informācija divcīņas nolikumā. Atbalsta telefons 29244842.