Skolu šaha olimpiādes noslēdzošais reģiona fināls – Rīgas – notiks 22.aprīlī

03.03.2020

Latvijas Skolu šaha olimpiādes reģionu finālsacīkstes šogad sāksies 1.aprīlī ar Kurzemes reģiona finālu Talsos, tad turpinājumā Latgales reģiona fināls 3.aprīlī Rēzeknē, Vidzemes reģiona fināls 7.aprīlī Cēsīs un Zemgales reģiona fināls Jelgavā 21.aprīlī un noslēdzošais būs Rīgā 22.aprīlī.

Organizatori atgādina, ka dalībnieku reģistrācija reģionu fināliem notiek līdz 2020.gada 20.martam, nokavējot pieteikšanās termiņu organizatori patur tiesības nepielaist dalībniekus.

Lūgums ievērot Skolu skolēnu šaha olimpiādes 2020.gada nolikumu, kur no I posma jeb Skolu posma uz II posmu jeb Reģiona posmu no katras skolas var izvirzīt 3 zēnus un 3 meitenes 3 vecuma grupās 1.-4.klašu grupā, 5.-9.klašu grupā un 10.-12.klašu grupā, kopā no vienas skolas maksimāli 18 skolēni (9 zēni un 9 meitenes).

Tāpat organizatori aicina ievērot Reģionu nolikumus, kur Skolu šaha olimpiādes II posmā jeb Reģiona posmā :

Piedalīties var zēni līdz 2.sporta klasei un meitenes līdz 3.sporta klasei ieskaitot un nepārsniedzot ātrā šaha (rapid) reitingu 1300. Tiek pieļauti arī izņēmumi, tāpēc jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar organizatoriem.

Atgādinām, ka skolām, treneriem vai atbildīgajām personām par katru Reģiona fināla dalībnieku ir jāaizpilda elektroniskais pieteikums līdz 2020.gada 20.martam.


Nellija Maklakova
Skolu Šaha Olimpiādes koordinatore